Informatie

Tuinkamer of logeerkamer met zitkamer in huis.

De tuinkamer is voorzien van eigen toilet en douche (compleet nieuw). Deze kamer heeft een tweepersoons bed, een zitje en een heerlijke bank. Is verder voorzien van tv en wifi.

De logeerruimte in huis heeft twee eenpersoonsbedden. U mag gebruik maken van een eigen zitkamer met tv. Het sanitair is gezamenlijk. En uiteraard is hier ook wifi.

Omgeving

In onze omgeving kunt u fantastisch wandelen, fietsen of MTB-en op de Brabantse Wal. In de omgeving is een uitgebreid MTB-route netwerk. Onze B&B ligt dicht bij de LF13, en bij de wandelroutes 'de Brabantse Wal' en 'de Grenslandroute'. Ook de knooppuntenroutes zijn vanaf hier op te pakken. En dan is het heerlijk wandelen op de Kalmthoutse Heide.

Antwerpen

U kunt ook Antwerpen bezoeken. In slechts een klein half uurtje bent u in Antwerpen of Breda. Hier kunt u heerlijk winkelen, de dierentuin bezoeken of een van de vele musea. En deze bourgondische stad biedt natuurlijk vele eetgelegenheden. Zo ook Bergen op Zoom, dat een rijke historie heeft. We hebben de stadswandelingen uiteraard voor u klaarliggen.